Konferens om infrastruktur för forskningsinformation i Sverige

Infrastruktur för forskningsinformation i Sverige #IFFIS14

21 oktober 2014, Sheraton Stockholm Hotel

Vi är glada att kunna presentera ett preliminärt program till heldagsevenemanget kring forskningsinformation. Vi har också öppnat för anmälan, early bird-priser gäller fram till 15 augusti!

Vid konferensen arrangeras interaktiva inslag för att ta tillvara på detta tillfälle där vi för första gången träffas som representanter med olika kunskap och kompetenser om hantering av forskningsinformation.

Vill du själv presentera något är du välkommen att anmäla det. Vi är nyfikna på att höra om tex införande av ORCID, arbete med CRIS-frågor, bibliotekets forskarstöd eller något annat intressant. Anmäl ditt bidrag senast den 15 augusti till: marja.haapalainen [at] kb.se

Det kommer att bli en fullmatad dag med tillfällen till fördjupad dialog och kunskapsutveckling. Gå direkt till programmet och anmäl dej för att säkra dej en plats!

Om du ska gå? Självklart om du arbetar med ge stöd åt någon del av forskningsprocessen. Det kan gälla finansiering, administration, spridning och uppföljning av forskningsresultat.

Till program och anmälningsformulär: https://www.delegia.com/app/attendee/default.asp?projectId=5104

Varmt välkomna till #IFFIS14 önskar programkommittén,

Karolina Widell, Lunds universitet; Jonas Gilbert, Chalmers; Torulf Lind och Jonas Björck, Vetenskapsrådet; Margareta Fathli, KTH, Åke Johansson, Uppsala universitet; Sara Kjellberg, Malmö högskola; Ann Jonsson, Luleå tekniska universitet; Anders Söderbäck, Stockholms universitet; Ulf Kronman och Marja Haapalainen, Kungl. biblioteket

Det här inlägget postades i Möten, SwePub. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.