Påminnelse Mötesplats Open Access 2015 i Malmö – sista anmälningsdag 22 mars

I dagsläget är ungefär 120 personer anmälda. Det finns plats för fler!

I år arrangeras Mötesplats Open Access i Malmö den 14-15 april i samarbete mellan Malmö högskola och programmet OpenAccess.se vid Kungl. Biblioteket.

Årets huvudtalare är Caroline Edwards (University of London och Open Library of Humanities) som kommer att tala om megatidskrifter inom humaniora och Sarah Callaghan (British Atmospheric Data Centre, STFC Rutherford Appleton Laboratory, UK, Research Data Alliance’s working group on Bibliometrics for data och Publishing Data Interest Group ) som kommer att tala om forskningsdata. Vi har också en paneldiskussion med forskare från Malmö högskola, som ger sina perspektiv på Open Access.

Övriga föredrag kommer bland annat att handla om publiceringspraktiker, att använda Open Access samt forskningsdata. Liksom de senaste åren har vi även en ”Open Space”-session med korta posterpresentationer och möjligheter till diskussion och frågor.

Varmt välkommen till Orkanen på Malmö högskola den 14-15 april!

Program och anmälan: http://www.kb.se/openaccess/Konferenser–seminarier/Motesplats-Open-Access/2015/

Sista anmälningsdag: 22 mars

Väl mött i Malmö i vår!

Programkommittén för MOA 2015 (Sara Kjellberg, Ann-Sofie Olsson, Madeleine du Toit och Peter Nilén, Malmö högskola; Jutta Haider, Lunds universitet; Helena Carlsson Juhlin, Linnéuniversitetet; Jonas Gilbert och Jessica Lindholm, Chalmers; Karl Isaksson, Beate Eellend och Ilona Johansson, OpenAccess.se, Kungl. Biblioteket).

/Ilona Johansson, Kungl. biblioteket

Det här inlägget postades i Möten, Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.