Öppen plats för open access-information – nu i testversion

Vi hoppas att denna blogg ska kunna bli en öppen plats för information och diskussion om utvecklingen av open access i Sverige. Vi inbjuder alla att medverka!

Den mer allmänt inriktade informationen om open access kommer att finnas på den officiella webbplatsen www.openaccess.se. En del information kommer att dubbleras, men här ska det finnas möjlighet att kommentera och bygga vidare.

Vi uppmanar dem som arbetar med projekt i programmet att använda OA-bloggen för att föra ut lägesrapportering och diskussion. Vi hoppas att OA-bloggen ska användas för att annonsera seminarier och informationsmöten om open access. Här är också ett forum att ta upp de mer tekniska frågor som inte intresserar den stora allmänheten.  

Jan Hagerlid och Ann Tobin

KB – Avdelningen för nationell samverkan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.