OA-avtal hos Taylor & Francis

Även i Österrike har man träffat ett intressant OA-avtal. Denna gång är förlaget Taylor & Francis.

New open access offset agreement for Austria announcedThe Austrian Science Fund (FWF), the Austrian Academic Consortium (Kooperation E-Medien Österreich, KEMÖ), and Taylor & Francis Group have today announced a two year pilot which will offset article publishing charges paid by the Austrian Science Fund against subscription costs for KEMÖ members.

This offset amount will be used by the Austrian Academic Consortium members to reduce the costs of their new or existing subscriptions. In so doing, the agreement allows Taylor & Francis Group to fully acknowledge the funding provided by FWF for researchers to publish on an open access basis in the hybrid journals that make up Taylor & Francis Group’s Open Select program.

T & F Newsroom

Jämför tidigare inlägg om Nederländerna och Storbritannien OA-avtal hos Springer och Wiley!

/Ilona Johansson, Kungl. biblioteket

 

Det här inlägget postades i Licenser, Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.